Menu walentynkowe
Aperitif:
Prosseco
Przystawka:
Małże, pomidor, czosnek, chilli, białe wino
Zupa:
Krem z topinamburu, Prosciutto Crudo, oliwa lubczykowa
Danie główne:
Labraks, por, marchew, krewetki, kawior, yuzu
lub
Polędwica wołowa, foie gras, kalafior, chałka, demi glace, czekolada
Deser:
Tarta czekoladowa, ananas, truskawki, chilli
Digestif:
Espresso, grappa
Cena: 169 zł / os.
Zapraszamy od 11 do 14 lutego. W celu rezerwacji prosimy o kontakt: Restauracja Flavoria, tel. 512 329 881, 61 667 8081, restauracja@andersiahotel.pl
Warunkiem rezerwacji jest wpłata na konto: 33 1090 1854 0000 0001 0687 9768
Dla Gości kolacji walentynkowej w dn. 13/14.02 pobyt w pokoju 2 os. Comfort ze śniadaniem w specjalnej cenie 299 zł!