Welcome drink
Prosecco
Amuse bouche
Przystawka I
Ceviche z przegrzebków / granita ogórkowa / soliród
Przystawka II
Wołowina / sos ponzu / daikon / dymka / imbir
Zupa
Bisque z homara / krakers orzechowy
Intermezzo
Sorbet z rokitnika / różowy pieprz / bazylia
Dania główne
Halibut / marchew / brokuł / krewetki / sos sabayon z szampanem
lub
udziec jagnięcy / puree ziemniaczane / groszek / cukinia / trufla / demi glace
Deser
Mus czekoladowy / malina / krem pralinowy
Cena: 245 zł / 1 os.
Przy powołaniu się na gloswielkopolski.pl koktajl do menu gratis!
Zapraszamy od 11 do 14 lutego 2023. W celu dokonania rezerwacji prosimy o kontakt: Restauracja Flavoria, tel. 512 329 881, 61 667 8081, restauracja.poznan@radissonindividuals.com