Bufet zimny:
Tatar wołowy z marynowanymi kurkami (GF)
Tatar z łososia z awokado i ogórkiem (GF)
Śledź w salsie pomidorowej (GF)
Krewetki w panierce z sosem chipotle mayo
Polędwiczki z kurczaka z sosem orzechowym (GF)
Roladki z wędzonego łososia z ziołowym serkiem (GF)
Pasztet wieprzowy z grzybami (GF)
Śledz w sosie musztardowym z curry (GF)
Szparagi w cukinii z ziołami ogrodowymi (GF,V)
Wieprzowina w sosie ponzu (GF)
Tarta ze szpinakiem i wegańskimi serami (GF,V)
Tofu po grecku (GF,V)
Kurczak w kokosie z sosem chili-mango (GF)
Deska serów i wędlin (GF)
Zupy:
Tradycyjny rosół z domowym makaronem (GF)
Żurek z wędzonymi rybami
Barszcz czerwony z pasztecikiem (W)
(Opcjonalnie z kluskami GF)
Sałatki:
Tradycyjna jarzynowa (GF,W)
Sałatka nicejska z tuńczykiem i jajkiem (GF)
Sałatka z warzyw okopowych (GF,V)
Sałatka z polędwiczką wieprzową, wiśniami i jarmużem (GF)
Wybór sałat i dodatków do własnej kompozycji (GF,V,W-dodatki będą opisane)
Dania gorące:
Boeuf Bourguignon (GF)
Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym (GF)
Filet z kurczaka nadziewany gorgonzolą i szpinakiem (GF)
Pstrąg w sosie kaparowym z suszonymi pomidorami (GF)
Dorsz pieczony z koperkiem, cytryną i masłem (GF)
Pierogi z wędzonym twarogiem i ziemniakami (GF,W)
Gołąbki z kaszą pęczak i pieczarkami (V)
Gratin ziemniaczane (GF)
Warzywa okopowe glazurowane w miodzie (GF,W)
Buraczki z chrzanem (GF,V)
Bezglutenowe kluski francuskie (GF,W)
Modra kapusta z przyprawami korzennymi (GF,W)
Desery
Karpatka z kremem cynamonowym
Seromak na kruchym spodzie (GF)
Panna cotta piernikowa (GF)
Tarta ze śliwkami i kardamonem (GF,V)
Szarlotka (GF,W)
Deser snickers (GF)
Rogaliki Marcińskie
Galaretki owocowe w cukrze (GF,V)
Owoce (V,GF)